Mulithall, Österåker

När Armada fastigheter bygger nytt är IN3PRENÖR samverkansentreprenör.

IN3PRENÖR har fått förtroendet att på totalentreprenad i samverkan utforma och bygga den nya Multihallen i Österåker. I uppdraget ingår nybyggnad av hallen som skall inrymma aktiviteter som t ex basket, bordtennis, boule, cheerleading, friidrott, gruppträning, gymnastik, klättring, innebandy, skolidrott och trampolin.
Den ska även vara en mötes- och samlingsplats för alla åldrar samt bidra till en social samvaro och ett aktivt liv. Totalt kommer 2200 besökare kunna vistas i anläggningen samtidigt.

Projektet utförs på uppdrag av Österåkers kommun i samverkan mellan Armada Kommunfastigheter och IN3PRENÖR där båda parter tidigt är delaktiga i projektet och bidrar med sina erfarenheter och kompetenser för att gemensamt åstadkomma ett bra projekt.

–Vi är glada för över att vi fått förtroendet att bygga ännu ett stort idrottsprojekt i samverkan säger Anders Bysell, vVD på IN3PRENÖR.

Den nya hallen har höga ambitioner vad gäller hållbarhet och begränsad miljöpåverkan. Gemensam projektering inleds omgående. Byggstart för projektet är första kvartalet 2020
och projektet beräknas färdigställas under 2022.

Projektfakta

Region
Österåker
Beställare
Armada Fastigheter
Entreprenadform
Totalentreprenad i samverkan
Projektstart
2020
Färdigställande
2022
Projekttyp
Nybyggnation
Rubrik
Relaterat