Nyhet

2019-10-10

IN3PRENÖR INLEDER SAMARBETE MED SIGTUNA KOMMUN

När Sigtuna kommun bygger nya Aspbackens förskola och nya Tingvallaskolan är IN3PRENÖR partneringentreprenör. Projektet inleds med ett program- och systemhandlingsskede.

– Vi är glada för att Sigtuna kommun ger oss på IN3PRENÖR förtroendet att vara med och skapa ytterligare en ny skolbyggnad som totalentreprenör i partnering säger Henrik Nyberg, affärs- & utvecklingschef på IN3PRENÖR.

IN3PRENÖR ska utforma och bygga den nya grundskolan med plats för total 590 elever i årskurs F-6 samt förskolan med plats för 160 barn. I uppdraget ingår även nybyggnad av tillagningskök samt gymnastikhall. Projektet utförs i partnering mellan Sigtuna kommun och IN3PRENÖR där båda partner är delaktig tidigt i projektet och bidrar med sina erfarenheter och kompetenser för att gemensamt åstadkomma en bättre helhetslösning än vid en traditionell entreprenad.

-För Sigtuna kommun är det viktigt att förskolan och skolan har lokaler där alla som vistas ska känna stimulans och uppmuntras till lek och lärande. Vi ser med förväntan fram emot detta arbete- och samarbete, säger Ann Lundsten, projektledare Sigtuna kommun

Den nya skolan ska miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Gemensam projektering inleds under hösten 2019. Byggstart för projektet antas till andra kvartalet 2020 och hela skolan beräknas stå klar för inflyttning våren 2022.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Henrik Nyberg, affärs- & utvecklingschef, IN3PRENÖR
Telefon: 070-374 88 49
E-post: henrik.nyberg@in3ab.se

Lars-Erik Einerman, avdelningschef Uppsala, IN3PRENÖR
Telefon: 070-771 54 02
E-post: lars-erik.einerman@in3ab.se