Nyhet

2019-05-06

IN3PRENÖR INLEDER SAMARBETE MED HUDDINGE SAMHÄLLSFASTIGHETER

När Huddinge Samhällsfastigheter bygger den nya Utsäljeskolan är IN3PRENÖR samverkansentreprenör.

IN3PRENÖR har fått förtroendet av Huddinge Samhällfastigheter att på totalentreprenad i partnering utforma och bygga den nya grundskolan i Segeltorp. I uppdraget ingår även nybyggnad av en fullstor idrottshall. Totalt kommer skolan att få en yta på 14.000 kvm och rymma plats för 940 elever.

Projektet utförs i partnering mellan Huddinge Samhällsfastigheter och IN3PRENÖR där båda partner är delaktig tidigt i projektet och bidrar med sina erfarenheter och kompetenser för att gemensamt åstadkomma en bättre helhetslösning än vid en traditionell entreprenad.

–Vi är glada för över att vi fått förtroendet att bygga ännu ett stort skolprojekt i samverkan säger Anders Bysell, vVD på IN3PRENÖR.

Den nya skolan ska miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Gemensam projektering inleds under våren 2019. Byggstart för projektet är tredje kvartalet 2020 och hela skolan beräknas stå klar för inflyttning årsskiftet 2022/2023.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Anders Bysell, vVD
Telefon: 070-331 40 50
E-post: anders.bysell@in3ab.se