Nyhet

2019-04-03

IN3PRENÖR bygger om Pir B på Arlanda

IN3PRENÖR blir samverkansentreprenör när Swedavia bygger om Pir B på Arlanda flygplats.

IN3PRENÖR har fått förtroendet av Swedavia att genomföra ombyggnaden av pir B. Projektet utförs som utförandeentreprenad i samverkan.

Projektet ingår som en del av en effektivitetshöjning av Arlandas Pir B där bl a ytterligare ytor för resenärer och en ökad möjlighet till att boarda plan via buss skapas. Projektet kommer att starta i april och färdigställs under hösten 2020.

– Genom ytterligare en beställning från Swedavia har vi fått ett kvitto på vår långsiktiga ambition att vara en självklar och långsiktig partner för utvecklingen av Arlanda flygplats, säger Lars-Erik Einerman, avdelningschef Uppsala, på IN3PRENÖR. Genom denna beställning visar också IN3PRENÖR att vi är en aktör för genomförande av projekt i komplexa miljöer, fortsätter Lars-Erik Einerman.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Lars-Erik Einerman, avdelningschef Uppsala
Telefon: 070-771 54 02
E-post: lars-erik.einerman@in3ab.se