Nyhet

2017-01-16

IN3PRENÖR bygger Bokbindarlundens Förskola, Tierp

När Tierps Kommun bygger ny förskola i Tierp är IN3PRENÖR generalentreprenör. IN3PRENÖR har fått förtroendet av Tierps Kommunfastigheter AB att utföra en nybyggnad av en miljöklassad förskola centralt i Tierp för ca 48 Mkr.

Projektet genomförs som utförandeentreprenad med mål att åstadkomma moderna lokaler för framtidens förskoleverksamhet. Byggnaden ska klassificeras enligt miljöcertifierings-systemet Miljöbyggnad SILVER. Projektet startar omgående och färdigställs under årsskiftet 2017/2018.

– Som ett resultat av tidigare väl genomförda skolprojekt har vi får ännu en order, säger Henrik Nyberg på IN3PRENÖR. Genom denna beställning visar IN3PRENÖR att vi är en betydande aktör för genomförande av framtida skolprojekt, fortsätter Henrik Nyberg.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Henrik Nyberg, affärs- och utvecklingschef IN3PRENÖR
Telefon: 070-374 88 49
E-post: henrik.nyberg@in3ab.se

Marcus Jansson, arbetschef Uppsala IN3PRENÖR
Telefon: 070-421 04 84
E-post: marcus.jansson@in3ab.se