Nyhet

2015-10-06

IN3PRENÖR etablerar ny avdelning med kontor i Uppsala

Hos byggbolaget IN3PRENÖR har efterfrågan från uppsalamarknaden varit stor det senaste året. För att komma ännu närmare kunderna etablerar företaget nu en ny avdelning med kontor på orten

Uppsala blir företagets andra hemmamarknad utöver Stockholm. Förutom i Uppsala, verkar IN3PRENÖRs nya avdelning även i Arlanda, Enköping, Bålsta och norra Uppland.

– Uppsala är en region vi tror mycket på. Här finns intressanta planer för både stadsutveckling och infrastruktur. Staden växer dessutom ihop med Stockholm där IN3PRENÖR redan är väletablerat. För mig som är född och uppvuxen här känns det både ärofyllt och spännande att få delta i utvecklingen av framtidens Uppsala, säger Marcus Jansson.

Uppsala är en av Sveriges mest expansiva regioner där byggbolaget IN3PRENÖR har genomfört flera framgångsrika projekt under senaste året. I många av projekten med kunder som ser stort mervärde att arbeta med samma entreprenör i flera städer. Ett mervärde som många gånger baseras på IN3PRENÖRs framgångsrika samverkansmodell. En modell som baseras på ett projektgenomförande med en integrerad organisation och en samverkansinriktad arbetsprocess med tydlig målstyrning för projektering, produktion och framtida drift.

I dag består IN3PRENÖRs avdelning i Uppsala av sammanlagt tolv personer, alla boende i Uppsalatrakten. Framöver planeras dessutom ytterligare rekryteringar.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Marcus Jansson, Arbetschef IN3PRENÖR Uppsala
Telefon: 070-421 04 84
E-post: marcus.jansson@in3ab.se

Henrik Nyberg, Affärs- och Utvecklingschef IN3PRENÖR
Telefon: 070-374 88 49
E-post: henrik.nyberg@in3ab.se