Nyhet

2017-11-13

IN3PRENÖR i nytt samarbete med AMF Fastigheter

IN3PRENÖR har fått i uppdrag av AMF Fastigheter att bygga om två kvarter på Södermalm i Stockholm. Projektet genomförs i samverkan och omfattar ca 30 000 kvadratmeter.

– Detta visar att IN3PRENÖRs samverkansmodell uppskattas av marknaden. Vår erfarna organisation kommer att bidra till en trygg leverans av projektet efter kundens förväntan säger Carl Skarin, arbetschef på IN3PRENÖR.

Projektet omfattar en modernisering av byggnaderna inkl. en generell teknisk uppgradering med mål att uppnå miljöklassificering Miljöbyggnad nivå silver. Totalt berörs fyra byggnader längs Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan i området runt Stockholms södra station.

På grund av kvarsittande hyresgäster, kringboende, innerstadsutrymmen och begränsande teknikutrymmen är projektet komplext. När projektet är färdigt kommer det att erbjuda flexibla kontor med hög teknisk standard och industriell känsla, gatuplan och innegårdar.

– Det här är vårt största pågående projekt utanför Stockholms citykärna. IN3PRENÖRs erfarna organisation och samverkansmodell ger oss en trygg partner i utvecklingen av kvarterets kontor, gatuplan och innergårdar. Så att vi kan skapa en plats där människor vill arbeta, mötas och umgås, säger Magnus Behrenfeldt, affärsområdeschef för Stadsdelar Stor-Stockholm på AMF Fastigheter.

Projektet är påbörjat och första etappen färdigställs sommaren.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Anders Bysell, vvd IN3PRENÖR
Telefon: 070-331 40 50
E-post: anders.bysell@in3ab.se

Carl Skarin, arbetschef IN3PRENÖR
Telefon: 070-382 55 40
E-post: carl.skarin@in3ab.se