Nyhet

2017-03-07

IN3PRENÖR i nytt samarbete med Klövern

IN3PRENÖR har fått i uppdrag av Klövern att bygga om kv. Hilton 3 i Frösunda för den europeiska hälsomyndigheten ECDC. Projektet genomförs på totalentreprenad i samverkan och omfattar ca 9 400 kvadratmeter uthyrbar yta

Projektet omfattar hyresgästanpassning samt en generell uppgradering och anpassning av byggnaden för att motsvara de krav som följer av det 15-åriga hyresavtalet som Klövern tecknat med myndigheten.

Uppdraget är ett i raden av projekt som genomförs i samverkan med Klövern. Tidigare har bl a IN3PRENÖR färdigställt Tele2s nya huvudkontor i Kista.

Projektet är påbörjat och färdigställs i början av 2018.

–  Vi ser mycket fram emot att fortsätta det goda samarbete med IN3PRENÖR som påbörjades med byggandet av Tele2s huvudkontor och att gemensamt kunna färdigställa ännu ett framgångsrikt projekt säger Niklas Skerfving, projektchef på Klövern.

–  Det är extra kul för oss på IN3PRENÖR att vi fått förnyat förtroende av en prioriterad och återkommande kund som KLÖVERN säger Anders Bysell, vvd på IN3PRENÖR. Genom denna beställning visar IN3PRENÖR att vi är en trygg och långsiktig affärspartner, fortsätter Anders Bysell.

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Anders Bysell, vvd IN3PRENÖR
Telefon: 070-331 40 50
E-post: anders.bysell@in3ab.se

Henrik Nyberg, affärs- och utvecklingschef IN3PRENÖR
Telefon: 070-374 88 49
E-post: henrik.nyberg@in3ab.se